+36 306336240 1201 Budapest, Vörösmarty utca 180.

Bejárási korlátozás

Speciális házirend a veszélyhelyzet és a kijárási korlátozás idejére a Magyar Golyósportok Szövetsége hivatalos edzőbázisának használatára vonatkozóan

Fasori Bocsa Klub (Budapest, Városligeti fasor 35a, 1071)

Érvényes: 2020. május 1-től visszavonásig

 1. Nyomatékosan kérünk téged, hogy a klubba érkezés, és a hazautazás alatt is tarts be minden ajánlást/előírást, amit Magyarország Kormánya és az Önkormányzatok előírnak!
 2. Az edzési lehetőség igénybevételéhez látogasd meg a http://golyo.sport.hu/foglalj-palyat-egyeni-edzesidopontot-online/ linket, és foglalj időpontot! Erre azért van szükség, hogy a személyes találkozások számát maximalizáljuk, és a szabályokat betartsuk!
 3. Az online foglalás nem jelenti azt, hogy az általad megjelölt időpontban lehetőséged van edzeni, kérünk téged, várd meg visszaigazolásunkat, amit a foglalás során megadott email címre küldünk neked!
 4. Jóváhagyást követően az időpont a rendelkezésedre áll, vagyis garantáltan az előírásoknak megfelelő környezetben, és a legnagyobb biztonságban gyakorolhatsz!
 5. Amennyiben teheted, gyalogosan, kerékpárral, robogóval, autóval, vagy egyéb olyan közlekedési eszközzel közelítsd meg a klubot, ahol az idegenekkel való találkozást a minimálisra csökkented! A BKV járatait az előírt szabályok szerint vedd csak igénybe!
 6. Viselj kesztyűt és maszkot az utazás során, valamint érkezéskor!
 7. Amikor megérkezel, a villa bejáratát telefonnal nyisd ki! Akinek a telefonjával a kapu nem nyitható, kérjen segítséget a +36306336240 telefonszámon! Ha a kapun bejutottál, az ismert számkód segítségével vedd ki a bejáráshoz szükséges kulcsot!
 8. A kulcs birtokában először a kis klubot nyisd ki, és moss alaposan kezet! Ehhez adagolós rendszerű folyékony szappant helyeztünk ki, valamint megtalálod a helyes kézmosásra vonatkozó iránymutatásokat is! A kéztörléshez megszüntettük a textil törülközőket, helyette egyszer használatos papír kéztörlő adagolókat helyeztünk ki!
 9. A használt kéztörlőt a mellékhelyiségek folyosóján elhelyezett kukába dobd!
 10. Kézmosást és szárítást követően kinyithatod a nagy klubot!
 11. Kapcsolj lámpát, készülj fel az edzésre, öltözz át, melegíts be, és eddz a lefoglalt (jóváhagyott) időintervallumon belül kedvedre!
 12. Az időkorlát lejárata előtt 10 perccel kezdd el a levonulást! Az erre a célra kihelyezett vödrös kendő, valamint a spriccelő fejjel ellátott flakon denaturált szesz segítségével fertőtleníts minden eszközt, amit az edzés során használtál (golyók, pallino, mérőeszközök, kilincsek, kapcsolók, stb.)!
 13. A fertőtlenítés végeztével az edzés díját (és az esetleges fogyasztások díjait) tedd a pulton található, kék pénzkazettába egy papírba vagy borítékba csomagolva, ráírva a nevedet és az edzés időpontját, majd kapcsold le a lámpákat, hagyd el a helyiséget, és zárd be a klubot!
 14. A kisklubban ismét moss alaposan kezet (8-as és 9-es pontok szerint), majd zárd be azt is, és a kulcsot helyezd vissza a számkódos kazettába!
 15. Ne feledd: az intézkedések mindannyiunk egészségéért kerültek bevezetésre! Úgy vedd igénybe a lehetőséget, ahogy te is elvárod másoktól! A speciális házirendet a foglalás elküldésével automatikusan elfogadod, és annak betartásával kapcsolatban felelősséggel tartozol! A speciális házi rendet megszegők ellen fegyelmi eljárást kezdeményezhetünk!
 16. Visszajelzéseiddel te is segíted munkánkat, kérünk téged, jelezz vissza, ha rendellenességet tapasztaltál!

A foglalható idősáv maximum 2 óra intervallum lehet! 3 főnél többen nem tartózkodhatnak egyszerre a klubban, vagyis pályánként legfeljebb 1-1 játékos és 1 edző/kisérő lehet jelen!

Edzés díjak:

 • Felnőtt: 1000,-Ft/fő/alkalom
 • Diák vagy nyugdíjas: 500,- Ft/fő/alkalom

Amennyiben érkezéskor azt veszed észre, hogy az előtted lévők még nem hagyták el a klubot, várakozz az udvaron, amíg biztonságos távolságot tartva be nem tudsz jutni! Amennyiben az előtted lévők nem tartották az általuk foglalt idősávot, kérjük, jelezd nekünk, hogy a jövőben ez ne fordulhasson elő még egyszer!

Vigyázzatok magatokra, vigyázunk egymásra!

Jó edzést, jó egészséget, és további kitartást kívánunk minden golyósport rajongónak!

Vissza