Felelősségteljesen a Koronavírus fertőzésének megelőzéséért

Ismerd fel a tüneteket! Koronavírus tudnivalók

A Magyar Golyósportok Szövetsége ezúton tájékoztat minden sportolót és sportszerető lelkes követőt, rajongót, nézőt, illetve kísérőt/szülőt, hogy a hazai és uniós rendelkezések szigorú betartása mellett a Nemzetközi Golyósport Szövetség (CMSB), a Nemzetközi Raffa Szövetség (CBI) és a Nemzetközi Volo Szövetség (FIB) iránymutatásait is magunkra kötelező érvényűen alkalmazzuk.

Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében mi is arra kérünk minden sportbarátot, hogy legyetek körültekintőek, és tartsátok be a a legfontosabb higiéniai előírásokat, viselkedési normákat a kialakult helyzetben.

A Magyarország egész területére 2020. március 11. napján kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt megrendezendő versenyekről, az edzésekről és egyéb eseményekről a megszokott fórumokon folyamatos tájékoztatást nyújtunk az érintettek részére, kérdéseitekkel pedig forduljatok hozzánk bizalommal!