Vigyázzunk egymásra! A Fasori Bocsa Klub zárva!

Vigyázzunk egymásra! A Fasori Bocsa Klub további intézkedésig zárva!

Kedves Sporttársak, Kedves Barátaink!

Egyet értve a Magyar Kormány, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Budapest Főváros VII. Kerület Erzsébetváros Önkormányzata, a Nemzeti Versenysport Szövetség, valamint a Nemzetközi Golyósport Szövetség céljaival és iránymutatásával, a Magyar Golyósportok Szövetségének elnöksége a kialakult járványhelyzetre való tekintettel úgy határozott, hogy sportbaráti és közösségi szeretetből a verseny- és eseménynaptárában 2020. április 30-ig szereplő összes rendezvényt elhalasztja, központi edzőbázisának működését pedig azonnali hatállyal felfüggeszti.

A versenynaptár átalakításáról és a klub újra nyitásáról részletes tájékoztatást adunk, amint azt a helyzet engedi.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk, vigyázzatok magatokra!

Tisztelt Egyesületi Vezető!

A járványügyi intézkedések betartásának következményeképpen, továbbá az MGSSZ elnökségének döntése értelmében a Szövetség által meghirdetett versenyeket és a központi edzéseket előreláthatólag 2020. április 30-ig felfüggesztjük, a 1071 Budapest, Városligeti Fasor 35/A szám alatti Edzőközpontot bezárjuk.

Kérünk továbbá, hogy sportolóitok biztonsága és egészsége érdekében klub szinten se szervezzetek versenyt vagy edzést.

Bízunk benne, hogy a járvány hamarosan elcsitul és elmúlik, az edzéseket, versenyeket pedig újra szervezhetjük, és mindenkivel jó egészségben találkozhatunk újra a pályákon, illetve azokon kívül is!

Reméljük, hamarosan jó hírekkel jelentkezhetünk, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Az MGSSZ Elnöksége nevében,

Kecskés Péter
elnök