Ezt imádni fogod! Újra kinyitottunk!

Kedves Sportbarátok, Kedves Játékosok,

ezúton is köszönjük eddigi együttműködéseteket a veszélyhelyzet alatt bevezetett szigorításokkal kapcsolatban, reméljük, aki tehette, otthon is megtalálta a lehetőségét, hogy edzésben maradjon!

A golyósport edzőbázis bezárása óta folyamatosan figyeljük a híreket és a veszélyhelyzet kihirdetése óta hozott rendeleteket, amelyek alapján úgy döntöttünk, hogy speciális házi rend betartásának feltételével a klubot újra nyitjuk, és egyéni edzéslehetőséget biztosítunk a versenyengedéllyel rendelkező játékosainknak.

A jelenleg érvényben lévő veszélyhelyzeti intézkedéseknek megfelelően mindenki elhagyhatja otthonát szabadidős- és sporttevékenység céljával azzal a feltétellel, hogy az előírt távolságot mindenkitől megtartja, és mindent megtesz a vírus terjedésének lelassítása érdekében.

A rendeleteknek maximálisan eleget téve a Fasori Bocsa Klubot 2020. május 1-től újra nyitjuk, és az edzés lehetőségét limitált létszámban, egymást elkerülve, online foglalási rendszert bevezetve lehetővé tesszük!

Kérünk mindenkit, figyelmesen olvassátok el az alábbi speciális házirendet, és ha úgy érzed, ennek betartása mellet is örömmel készülnél, gyakorolnál, mozdulnál ki otthonról, akkor kattints az alábbi linkre, és foglalj magadnak edzésidőpontot!

Bejárási korlátozás: Speciális házirend a veszélyhelyzet és a kijárási korlátozás idejére a Magyar Golyósportok Szövetsége hivatalos edzőbázisának használatára vonatkozóan